Doe ook mee met Windpark Zeewolde (reclame)

Obligatielening

Welkom bij de obligatielening van Windpark Zeewolde. De inschrijving is inmiddels gesloten. Op deze pagina vindt u alle beschikbare informatie, risico’s en voorwaarden die verbonden zijn aan de obligatielening. Wij hebben u met klem aangeraden om het prospectus goed te lezen voordat u overging tot het nemen van deze beleggingsbeslissing.

Wat vindt u precies op deze pagina?

Financiering bouw windmolens
De boeren, bewoners en turbine-eigenaren die samen Windpark Zeewolde vormen, hebben tot nog toe de ontwikkelkosten van de windturbines samen gefinancierd. Daarmee is het een echt gebiedsinitiatief. Daarnaast zijn er bankenleningen verstrekt voor de financiering van de bouw. De initiatiefnemers vinden het belangrijk dat de gebieden aangrenzend aan  het windpark ook kunnen participeren door middel van obligatieleningen.

De inschrijving is gesloten
De online inschrijving voor de obligaties is op 24 april 2022 gesloten. Bewoners en bedrijven konden inschrijven voor de obligaties. Windpark Zeewolde vindt het belangrijk dat voornamelijk bewoners en bedrijven uit Zeewolde en Almere kunnen meedoen. De obligaties werden daarom met voorrang toegekend aan inschrijvers uit Oosterwold, Trekkersveld en Almere Buiten, participanten van De Nieuwe Molenaars of overige inwoners van de gemeentes Zeewolde en Almere. Daarna waren overig Flevoland en vastgestelde postcodegebieden buiten Flevoland aan de beurt. De precieze postcodes kunt u bekijken in het prospectus.

 

 

 

 

 

 

 

Prospectus
Lees voor het nemen van een beleggingsbeslissing, het Prospectus om de potentiële risico’s en voordelen in verband met de beslissing om in de obligaties te beleggen volledig te begrijpen. Het prospectus met de potentiële risico’s en voorwaarden van de obligatieregeling is goedgekeurd door de Autoriteit Financiële Markten. Deze goedkeuring van het prospectus door de AFM vormt geen aanprijzing van de aangeboden obligaties.

  • Per ongeluk zijn de postcodes 8212 AA t/m ZZ weggevallen uit het prospectus. Mensen met deze postcode vallen in groep 4 en kunnen dus gewoon inschrijven. Mocht u menen dat er meer postcodes missen, laat het ons dan weten via obligaties@wpzbv.nl

Infographic
Om de obligatielening en voorwaarden goed uit te leggen heeft Windpark Zeewolde ter ondersteuning van het prospectus een infographic gemaakt. Deze legt uit hoe de obligaties werken en wat u kunt verwachten. Bekijk de Infographic Obligaties voor meer uitleg. Let op: lees ook het prospectus voor de risico’s en voorwaarden.

Online informatiebijeenkomst
Woensdagavond 6 april was er een online informatiebijeenkomst waarin we alles nog eens op een rijtje hebben gezet. U kunt hieronder de uitzending nog eens terugkijken. U vindt HIER de bijbehorende presentatie. Let op: lees ook het prospectus voor de risico’s en voorwaarden.

Veel gestelde vragen 
Klik HIER voor de veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar: obligaties@wpzbv.nl

Documenten
De volgende documenten zijn een onderdeel van het Prospectus en kunt u gedurende de inschrijfperiode ook vinden op de website van DuurzaamInvesteren (www.duurzaaminvesteren.nl). Deze documenten zijn minimaal tien (10) jaar beschikbaar via de website van Windpark Zeewolde. Tevens kunt u hiervoor een schriftelijk verzoek doen via obligaties@wpzbv.nl: