Kom werken bij Windpark Zeewolde B.V. en draag bij aan het grootste windpark van Nederland

Werken bij Windpark Zeewolde

Voor versterking van het vaste team professionals is Windpark Zeewolde met enige regelmaat op zoek naar personeel. Momenteel zijn we op zoek naar:

Account Manager Communicatie
WindPark Zeewolde B.V. zoekt een ervaren Account Manager. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de communicatie naar de boeren en bewoners in het projectgebied van Windpark Zeewolde. Lees HIER de hele vacaturetekst.

Risk- en Planning Manager (Interim of projectcontract)
De Risk- en Planning Manager adviseert en ondersteunt Directie, Management en medewerkers actief met het plannen, bewaken en rapporteren omtrent de voortgang van de werkzaamheden die nodig zijn voor de realisatie van het Windpark Zeewolde. Levert een bijdrage aan verschillende rapportagevormen van de afdeling Financiën en Control. Ontwikkelt tevens onder de verantwoordelijkheid van Manager Finance een actief risicobeheer systeem voor het project en draagt zorg voor de uitvoering hiervan. Kennis en ervaring met Monte Carlo Analyse is een pre. Lees HIER de hele vacaturetekst.

Contracten beheerder
De Contracten Beheerder beheert en administreert de grondcontracten. Het gaat om grondcontracten met ongeveer 200 boeren en 10 (semi-)overheden. De “grondcontracten” behelzen vergoedingen voor het gebruik van grond voor wegen, tijdelijke wegen, windturbines, kabels, zogeheten molenaarswoningen, etc. Daarnaast zijn er in de toekomst 200 contractanten van oude windmolens die verwijderd gaan worden en een vergoeding krijgen. Lees HIER de hele vacaturetekst.

 

Disclaimer
WPZ BV beschermt de persoonsgegevens die aan ons worden verstrekt. Bij het verwerken van deze gegevens respecteren wij je privacy, onder andere door naleving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Graag maken we je erop attent dat uitsluitend voor wervingsdoeleinden ook een selecte groep van medewerkers binnen WPZ BV toegang heeft tot de door jou ten behoeve van je sollicitatie ter beschikking gestelde gegevens. Deze gegevens worden gedurende de periode van de werving van de vacature en tot maximaal 6 maanden daarna, door WPZ BV bewaard en zullen op eerste verzoek van de sollicitant worden verwijderd. Door te reageren op een op vacature stem je automatisch in met deze gegevensverwerking.