---

Oprichting De Nieuwe Molenaars

Welke reden heb jij om mede-eigenaar van een windmolen te worden? Wil je meepraten en meebeslissen? Kom dan dinsdagavond 21 februari naar Open Haven aan Kerkplein 8 in Zeewolde. Dan richten we De Nieuwe Molenaars op. De Nieuwe Molenaars wordt een coöperatie voor alle inwoners van Zeewolde en Almere; door lid te worden kun je meewerken aan groene energie in jouw buurt, meedenken met Windpark Zeewolde en zelf ondernemen in windenergie. We praten alle aanwezigen helemaal bij over onze plannen. En jij, jij kunt dan ook een Nieuwe Molenaar worden!

De avond wordt om 20:00 uur geopend door Siward Zomer, die het afgelopen jaar samen met het bestuur van Windpark Zeewolde de coöperatie opgezet heeft. Hij zal vertellen over de energietransitie en het belang van burgercoöperaties daarin. Het kersverse bestuur van De Nieuwe Molenaars zal zich aan de aanwezigen voorstellen. Wim Veldboom, voorzitter van Windpark Zeewolde, geeft tekst en uitleg over de unieke participatiefilosofie van Windpark Zeewolde en de gedachte achter De Nieuwe Molenaars. Wethouder Gerben Dijksterhuis wordt geïnterviewd. En natuurlijk zorgen de organisatoren op de avond zelf nog voor een feestelijke verrassing!

Jij komt toch ook? 

Iedereen is van harte welkom op 21 februari; aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. De avond vindt plaats in Open Haven, Kerkplein 8 te Zeewolde, en duurt van 20:00 tot 22:00 uur. Inloop vanaf 19:30 uur. En voor wie die zich op de avond zelf inschrijft, is het lidmaatschap gratis! Kijk ook op http://www.denieuwemolenaars.nl/